Легендата на Ливърпул Джейми Карагър направи едно доста любопитно изказване. Според бившия защитник, Евертън трябва да се обърне към Рафаел Бенитес, тъй като испанецът е идеалният кандидат за работата. 

Снощи, „карамелите“ останаха без мениджър, след като Карло Анчелоти застана начело на Реал Мадрид. 
 

Gulliver/GettyImages
86 снимки

Бившият английски национал дори посъветва ръководството на Евертън да не му мисли много и веднага да се обади на Бенитес, за да започнат преговори с испанския специалист. 

"Знам, че това, което казвам е шокиращо и сигурно разочаровам феновете на Ливърпул, но аз така виждам нещата. Според мен, Рафаел Бенитес е точният човек за Евертън и той би се справил отлично. Рафа е чудесен мениджър, доказал се е с времето и наистина знае как се работи във Висшата лига. Да, едно подобно назначение ще е шокиращо, но футболът вече е бизнес и трябва да се мисли за най-доброто на всеки клуб. Изобщо не съм изненадан, че Анчелоти отново пое Реал, на такъв отбор просто не се отказва. Спокойно мога да посъветвам шефовете на Евертън просто да се обадят на Рафа и да говорят с него, убеден съм, че няма да сбъркат. Смятам, че и той ще бъде заинтригуван от едно подобно предложение“, коментира Карагър.