Рапърът Джей-Зи е голям фен на английския футбол и в частност на Арсенал. Половинката на очарователната Бийонсе е собственик на баскетболния Ню Джърси Нетс, но не отхвърли възможността да инвестира и при “артилеристите”, ако се появи такава възможност.

Запитан, дали би вложил средства в Арсенал, той отговори: “Аз съм бизнесмен и винаги ще разглеждам възможностите и ако се появи добра такава, ще е добре дошла. Не съм запознат много с футболния бизнес, но в бъдеще, ако се представи подходяща възможност, кой знае?”

„Не знам дали в отбора има някакви мои фенове, но ако има такива, могат да дойдат на следващия ми концерт в Лондон. Добре дошли са да видят моята работа, а след това и аз бих отишъл да ги гледам”, сподели рапърът.

Джей-Зи присъства на мач на Арсенал през септември, когато “топчиите” се изправиха срещу Манчестър Сити.

Преди време се появиха и слухове, че неговият колега Пи Диди също има намерение да инвестира средства в изпадналия в трудно положение тим на Кристъл Палас, който има финансови проблеми.

„Диди беше в Лондон за среща преди няколко седмици. Той би могъл да покрие дълга на Палас и паричните средства за завръщането в Премиършип”, сподели източник по-рано този месец.