Защитникът Кевин Вимер търпеливо ще чака шанса си отново да пробие в титулярния състав на Тотнъм. Австриецът призна, че не е много щастлив от статута си на дълбока резерва и въпреки всичко не губи надежда, че статуквото ще се промени.

23-годишният австриец получи нов договор с от „шпорите“ в края на миналия сезон, след като впечатли с изявите си, докато заместваше контузения Ян Вертонген. Въпреки добрата си форма обаче Вимер отново беше закотвен на скамейката, а понастоящем мениджърът Маурисио Почетино нарежда пред него дори американския Камерън Картър-Викърс.

„След края на миналия сезон, в който към края играех доста редовно, вече се представям под очакванията“, критичен към себе си беше Вимер. „Случващото се е лека стъпка назад. Моментът не е лек, но аз търпеливо чакам своя шанс. Винаги се опитвам да остана позитивен.“

„Обратната връзка от клуба към мен винаги е била, че те са много доволни от мен, че виждат бъдещето в мен. Това е много позитивно, но всички футболисти мислят тук и сега. Нека видим как ще се случат нещата през втората половина от сезона, колко често ще стартирам“, добави Вимер.