Двама от водещите футболисти на Тотнъм – Кристиан Ериксен и вратаря Уго Лорис искат да напуснат клуба през лятото, гласят последните слухове на Острова.

Датският плеймейкър без съмнение е най-добрият играч на „шпорите“ и прави страхотен дебютен сезон в Англия. Бившият ас на Аякс в събота отбеляза късен изравнителен гол за 3:3 срещу Уест Бромич и за пореден път показа в колко важна фигура се превръща. Въпреки това очевидно незавидното място на Тотнъм в класирането го е принудил да има едно на ум за оферта от друг тим.

„Много се радвам, че в Тотнъм са толкова доволни от мен. Харесва ми, че им допада това, което правя“, обясни той. „Разбира се, аз си имам мечта и таен план, който пазя в главата си. Той е само за мен. Точно сега живея за момента и се радвам на успехите си“, допълни Ериксен.

Уго Лорис от своя страна отдавна е попаднал в полезрението на Пари Сен Жермен, който почти сигурно ще прати оферта за него през лятото. „Шпорите“ вече мислят за заместник на френския национал, като първият им вариант е стражът на Уест Бром – Бен Фостър.