Ветеранът в редиците на Челси и любимец на феновете Дидие Дрогба даде смесени новини на привържениците. Той обяви, че със сигурност ще играе и следващия сезон, но не поиска да каже дали това ще е на "Стамфорд Бридж". 

Настоящият контракт на котдивоарският нападател изтича в края на сезона, но още няма преговори за удължаването му. А на 37-годишния ветеран му се играе и със сигурност ще намери къде да го прави. 

Мениджърът Жозе Моуриньо вече обяви, че Дрогба ще остане в Челси до края на кариерата си, но сега мълчи по въпроса дали ще остане и следващия сезон. Всъщност, коментарът му по тази тема беше доста заядлив.

"Питате ме какви са плановете за бъдещето на Дидие? Плановете се простират до там да играе 90 минути срещу Куинс Парк Рейнджърс", заяви Моуриньо в навечерието на последния мач на тима си. 

Дрогба се завърна на "Стамфорд Бридж" това лято след престой в Галатасарай, а преди това в Азия. Той си беше тръгнал преди това от лондончани точно след успеха им в Шампионската лига, но със завръщането на Жозе Моуриньо вратите на клуба отново се отвориха за него. Предстои обаче да разберем дали ще е така и за следващия сезон.