Дидие Дрогба заяви, че е изчистил противоречията си с ръководството на Челси, като сподели, че не вижда никакви пречки да остане на „Стамфорд Бридж” и за в бъдеще.

Нападателят не бе никак доволен след напускането на Жозе Моуриньо и първоначално бе заявил, че иска да бъде продаден през лятото.

29-годишният състезател бе свързван с трансфер в двата испански гранда Реал Мадрид и Барселона, като сам бе изразявал желанието си да се присъедини към каталунския тим, но в последно време изглежда предан на Челси.

„Казах това, което казах, защото така исках и мисля, че всички разбраха моето послание”, каза Дрогба пред испанските медии.

„Повечето хора считат, че се намирам в конфликт с шефовете на „Стамфорд Бридж”, но ситуацията не е такава. Днес работя при страхотни условия – искаме да спечелим Шампионската лига, както и Премиършип”, каза националът на Кот Д’ Ивоар.

„Всичко около заминаването на Моуриньо остава в миналото. Този момент наистина ме засегна, но проблемите бяха разрешени. Все пак португалският специалист бе този, който ме доведе в Челси, даде ми възможност да се развия със синята фланелка, така че мисля бе нормално да се разтроя, все пак съм човешко същество”, добави още Дрогба.