Бившият лекар на Ливърпул Андрю Маси разкри най-шокиращата травма, с която се е сблъсквал на "Анфийлд". Потърпевш бил легендата ня "мърсисайдци" Стивън Джерард. 
 
Историята на необичайната контузия е от януари 2014 г., когато Ливърпул гостува на Борнемут (2-0) в мач от ФА Къп, пише Скотиш Сън. Дълго време тази травма от миналото на Стиви Джи останала тайна за широката публика.
 
"В края на мача Стив се приближи до мен и каза: Док, трябва да го погледнете. Погледнах надолу и видях, че навсякъде има кръв. Помислих си: Леле, това трябва много да боли.
Опитах се да изровя от главата си необходимите знания, получени по време на следването, но никъде не ме бяха учили как да шия пенис.
 
Помислих си: Не искам първият пенис, който шия, да е на Стивън Джерард. Но се случи", разказа Маси.
 
Лекарят извършил интервенцията на стадиона на "черешките", защото всяка минута била важна.
 
Стиви Джи също се върна назад във времето и си спомни за зловещия инцидент.
 
"Доктор Маси поговори с хората в стаята и ги помоли да напуснат. Свалих си шортите, погледнах надолу и ми се подкосиха краката. Не исках повече да гледам. Надявах се, че не се сбогувам със стария си приятел. Стараех се да не гледам какво прави, а усещах, че и той не се чувства твърде комфортно. 
 
Не говорех много. Исках той да е напълно концентриран. Определено свърши добра работа. Не почувствах никаква болка, докато ме шиеше. Шевовете бяха четири, както беше предвидил предварително, облякох се и отидох обратно в съблекалнята", обясни Джерард.