Нападателят на Ливърпул Дирк Каут заяви, че победата срещу Бешикташ е задължителна. Двата тима излизат един срещу друг утре в решителен сблъсък от група „А” на Шампионската лига.

Възпитаниците на Рафаел Бенитес се намират на трета позиция във временното подреждане с актив от едва една точка след изиграването на два двубоя. В първата среща от групата, „мърсисайдци” завършиха наравно с Порто, а във втория мач на „Анфийлд” допуснаха срамно поражение от Олимпик Марсилия.

През уикенда Ливърпул постигна изключително важна победа в английското първенство, налагайки се с 2:1 над местния съперник Евертън и Каут вярва, че отборът ще продължи доброто си представяне и срещу Бешикташ.

„Трябва да продължим възхода си. Искаме само победи, равенствата на са добри”, коментира Каут, който реализира и двата гола срещу „карамелите”.

„Ако искаш да постигнеш нещо в Европа и Висшата лига, трябва да печелиш тези трудни двубои. Направихме го срещу Евертън, можем да го направим и срещу Бешикташ”, продължи холандският национал.

„Успехът над Евертън бе наистина много важен за нашата увереност. Сега трябва да повторим победата и в Турция”, каза още Каут.