„Червените дяволи” от Манчестър Юнайтед напълно заслужиха прякора си. Съотборниците на Кристиано Роналдо изненадаха португалската звезда с мръсна шегичка, по случай завръщането му в тима. Майтапчиите в състава на Юнайтед се бяха подготвили предварително с екип на Реал Мадрид, с номера на Роналдо 7, задраскан с червен кръст – символ на отказа му да премине в испанския клуб.

Според източници от клуба, Роналдо е паднал от смях при вида на екипа и наистина е приел добре шегата. „Беше ужасно смешно. Момчетата искаха Кристиано да види, ме няма никакво напрежение в състава, след всички приказки за негов трансфер в Реал. Те го бяха измислили по-рано през седмицата и нямаха търпение той да се прибере и да му дадат подаръка. Кристиано го прие много радушно. Момчетата обичат да си правят майтапи, не забравяйте, че Рио Фърдинанд дори имаше ТВ шоу (б.р. скрита камера),” сподели въпросният вътрешен човек.

Роналдо се появи на базата в Карингтън със своето сребристо Бентли, докато чака доставката на новия Ролс-Ройс, който си купи за 340000 паунда. Той бе придружен от своя лисабонски доктор, който следи за възстановяването му от операцията на глезена.

Роналдо ще пропусне старта на сезона във Висшата лига. „Червените дяволи” започват кампанията си срещу Портсмут в мач за Суперкупата.