Мениджърът на Челси Роберто ди Матео призна, че няма представа дали утре ще води отбора за последен път на „Стамфорд Бридж“. Временно изпълняващият длъжността треньор, след отстраняването на Андре Вилаш-Боаш, получи ясен знак, че собственикът Роман Абрамович няма да използва услугите му през следващия сезон.

Въпреки това, мениджърът се надява, че ако спечели Шампионската лига, това може да го остави на сегашния му пост.

В навечерието на последния мач за сезона на Челси в Премиършип срещу Блекбърн, Ди Матео заяви: „Договорът ми изтича в края на юни и моята позиция не се е променила.“

„Не знам какво ще стане след финала на Шампионската лига. Това е твърде далеч във времето, има по-важни неща, за които да мисля сега. Не съм разговарял с никого. Когато му дойде времето, ще мисля по тези въпроси“, сподели мениджърът на Челси относно бъдещето си.

„Оставил съм следа в този клуб, която винаги ще бъде тук. Никой не може да ми отнеме това. Всеки път, когато се връщам на „Стамфорд Бридж“, страхотно чувство ще ме обзема. Аз не съм важен. Всичко е за клуба и играчите, които имат възможността да постигнат нещо много специално в Мюнхен“, добави още Ди Матео.