Клинт Демпси изрази разочарованието заради думите, с които бе описан след като напусна Фулъм. Футболистът добави, че никога не е криел амбициите си. Американският национал премина в Тотнъм в последния ден на трансферния прозорец и така сложи край на сагата около бъдещето си.

Ливърпул също ухажваше дълго футболиста, докато от Фулъм не отправиха официална жалба до Висшата лига заради подхода на „червения“ клуб. В Англия се появиха информации дори, че 29-годишният нападател е бойкотирал Фулъм и затова не се е появил в първите два мача от началото на сезона за тима.

„Много съм разочарован от начина, по който бях описан в края, с Фулъм“, заяви Демпси.

„Винаги съм искал да играя на възможно най-високото ниво. Това никога не е било тайна, винаги съм го казвал. Ще сбъдна една мечта, ако успея да играя в Шампионската лига. Затова трябва да отида в онзи тим, който може да ме доближи до тази цел“, добави той.

„Имаше някои неща, които бяха казани накрая, които не са верни. Но това е в миналото. Вече гледам напред, към бъдещето с Тотнъм. Искам да благодаря на феновете на Фулъм. Бяха невероятни пет годни“, каза още американският нападател.