Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил сподели, че не е запознат с достоверността на твърденията на новите собственици на Манчестър Сити за покупката на суперзвезди.

"Не намирам за сериозни заявления на такова ниво, намирам го за нещо като запалянковщина. При всички случаи, ние не смятаме да продаваме водещите си играчи. В края на краищата може да обсъдим всяко предложение със сър Алекс Фъргюсън и собствениците на клуба, тъй като упоменатата сума е огромна само за един играч. В тази статия обаче се споменават и имената на Фернандо Торес и Сеск Фабрегас, затова мисля, че трябва да запазим спокойствие и да видим какво ще стане в следващите няколко месеца", каза Гил в интервю за BBC Radio 5 Live.

"Никога не съм се срещал с този господин, затова не мога да коментирам колко са сериозни думите му. Но при всички случаи това е колосална сума, която може да преобърне цялата футболна индустрия. Интересно е също, че когато сър Алекс само спомена за интереса си към Димитър Бербатов, "шпорите" тутакси написаха жалба до Премиършип, а Ал Фахим публично обяви всички играчи, които иска да купи и никой не се възмущава", допълни Дейвид Гил.