Британският футболист Дейвид Бекъм се занимава с кулинария, докато съпругата му Виктория и трите деца на семейството се грижат за най-новия член в семейството - мъничката Харпър Стивън.

От идването на бял свят на своето момиченце, Дейвид сериозно е приел ролята на баща и се е посветил изцяло на домакинството. Футболистът публикува на страницата си във Фейсбук изненадваща снимка, докато готви.

В коментар към снимката Дейвид уточнява, че готви ризото за семейството. Дейвид Бекъм призна, че всичко е напълно различно след появата на момиче в къщата. Той и тримата му синове са готови да променят държанието си, за да може Харпър да се чувства възможно най-комфортно у дома.

Освен семейния живот, в професионален план Дейвид Бекъм се справя доста добре. Той беше определен за "Най-влиятелният спортист в света".

"Влиянието на Дейвид е по-силно от всякога. Той има всички необходими качества: въображение, правилно отношение и вродено призвание към футбола", заяви представителят на модната марка Tekkers Анди Анса.