Звездата на английския национален отбор Дейвид Бекъм даде поредното си голямо интервю, разбира се, придружено със страхотна фотосесия. Следващият брой на списание Mens Health ще излезе на пазара в САЩ след около седмица, но въпреки това част от снимките вече се появиха в медийното пространство, както и акцентите от казаното от футболиста на ЛА Галакси.

Част от фотосите са в стил “Бягство от затвора” и представят футболиста като типично “лошото момче”.

В интервюто Дейвид Бекъм споделя, че се чувства най-спокоен, когато е със семейството си: “Около мен и семейството ми винаги е голяма лудница. Без съмнение най-комфортно се чувствам със семейството си.”

Като почти всеки футболист Дейвид Бекъм сподели, че не обича да губи: “Аз съм наистина лош губещ. Винаги съм приемал пораженията твърде лично.”

Колкото до популяризирането на футбола в САЩ, английският национал сподели: ”Никога не правя нещо, в което не вярвам. Ще видим дали това ще подейства и в Мейджър Сокър Лийг. Тази промяна няма да се случи за една година или две. Това е план за след 5,10 или 15 години. Вярвам в това, че футболът може да се превърне в един от най-популярните спортове тук.”

Според изданието, модният стил на Дейвид Бекъм отговаря на напълно да мотото: “Знам какво правя.”