32-годишният десен полузащитник на Лос Анджелис Галакси Дейвид Бекъм заяви днес, че би искал чужд специалист да застане начело на Англия, след уволнението на Стив Макларън.

Бекъм заяви пред радио „Върджин”: „Няма много английски мениджъри, които да са без работа в момента. Аз мога да кажа, че има много чужди треньори, които са наистина талантливи. Миналата седмица имаше подкрепа за нашия треньор. Това е така, защото хората подкрепят мениджъра и играчите, на които вярват. Явно е, че Стив няма да е мениджър на Англия повече и всеки трябва да приеме този факт", коментира Бекъм.

"В началото на моята кариера казах, че винаги ще искам да играя за Англия и никога няма да се откажа доброволно от това си желание. Това може да се случи, но все пак искам да изиграя 100-ият си мач за моята родина. Това би била една мечта, която може да стане реалност. Възможно да е играя и през 2010 година. Но кой знае? Всичко може да се промени, защото точно това се случи през последните 12 месеца”, каза още халфът.