Съотборникът на Димитър Бербатов в Тотнъм Джърмейн Дефоу доказа, че наистина не знае какво иска. След като заряза годеницата си Шарлът Миърс пред олтара заради бившата Мис Великобритания Даниел Лойд, сега нападателят би шута и на тази красавица.

Мис Лойд, която излиза с Дефоу от ноември насам, си е събрала багажа и се е изнесла от имението на футболиста в Хертфордшир във вторник.

Джърмейн обаче не се забави дълго преди да „отбележи” отново. По време на партито, по случай разгрома над Арсенал с 5:1, той заби ново гадже, с което напусна клуба в малките часове.

На купона, където бе и Димитър Бербатов, изненадващо се появи и бившата годеница на Дефоу Шарлът Миърс, която според таблоидите се опитва да се върне при него. Двамата поговорили, но това било всичко между тях за вечерта.

Даниел Лойд обаче също не си губи времето. Веднага след напускането на дома на Дефоу, госпожицата се „нанесла” в болница за пластична хирургия в Западен Лондон. За да върне отново усмивката си, Даниел за пореден път е легнала под ножа, остава да видим какъв е резултатът след някоя и друга седмица…