Футболистът на Тотнъм Джърмейн Дефоу може и да бъде аут от терените през следващите няколко седмици, но нападателят със сигурност няма да скучае, докато се възстановява у дома си. Играчът вече попадна под грижите на очарователната си половинка Шантел Хютън, която ще му помага, докато бъде свалена шината от крака му.

Красавицата и Джърмейн бяха засечени на излизане от болницата в Лондон вчера. Популярната от Биг Брадър Шантел грижливо помагаше на половинката си, докато той куцукаше на един крак, след като бе гипсиран десният му крак.

Контузията ще му коства мястото за финала на Карлиг Къп срещу Манчестър Юнайтед на 1 март, но от друга страна, Шантел ще го гушка, докато той гледа своите съотборници на терена.

Самата красавица преди известно време заяви, че е изключително щастлива от факта, че до себе си има мъж като Джърмейн Дефоу. Звездата от Биг Брадър се среща с футболиста на Тотнъм от месец октомври. От тогава тя не пропуска негов мач и споделя, че много й харесва да е на трибуните. Още преди да се вкопчи в бързоногия стрелец, Шантел се опитваше да оплете в мрежите си знайни и незнайни футболисти, само и само да носи етикета WAG, както се наричат приятелките и съпругите им.

Джърмейн Дефоу пък съвсем не е от най-кротките хора. Само преди няколко дни таблоидите на Острова разтръбиха информацията, че английският национал е проявил небивал интерес към Парис Хилтън, с която се засекли в нощен клуб в Лондон.