Един от най-активните плейбои в Англия – Джърмейн Дефоу успя да откаже бившата си годеница Шарлът Миърс от срещите с футболисти. След изключително болезнената раздяла преди осем месеца, Миърс не е имала сериозно гадже и обяви, че вече ще стои далеч от всички колеги на Дефоу.

По време на участието си в секси фото сесия за „Сън”, госпожицата сподели: „Ще се концентрирам само върху кариерата си и не търся обвързване. Разбира се, никога не знаеш кога ще срещнеш някого. Но със сигурност няма да е футболист!”

Въпреки това Шарлът обяви, че не питае никакви лоши чувства към Джърмейн и вече е преодоляла раздялата. „Сега сме просто приятели. Не се мразим, но не се и срещаме. Ако все пак се видим някъде, ще се държим приятелски – няма лоши чувства.”

Относно момичето, заради което Дефоу я заряза – Даниел Лойд, с която Миърс преди това бе близка приятелка, Шарлът заяви: „Преди бяхме приятелки, но вече не сме. Не сме се засичали, макар да сме посещавали едни и същи заведения. Тя няма причина да ме мрази, но аз имам!”

Мис Миърс твърди, че животът й не се е променил много от предишния луксозен лайфстайл с Дефоу, освен че има повече време за купони с приятелките си.

„Просто сега живея в друга къща, няма друга разлика, защото аз винаги съм си изкарвала мои пари, и съм харчила това, което сама печеля,” обяви тя. „Сега живея с две приятелки и се забавлявам много. Излизаме често. От 13-годишна връзка непрекъснато имам гаджета, затова сега за първи път съм способна да се насладя на живота като самостоятелен човек.”