Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа заяви, че според него триумф в турнира ФА Къп може да се окаже позитивен край на сезона. Въпреки неубедителната кампания на „червените дяволи” до момента, испанският национал разкри, че основната цел на клуба до края на сезона е спечелването на трофей.

След загубата от Ливърпул с 0:2 в първия осминафинален сблъсък от Лига Европа, основният шанс на тима от „Олд Трафорд” за такъв си остава Купата на Англия. Утре играчите на Луис Ван Гаал приемат Уест Хем в среща от четвъртфиналите на надпреварата.

„Когато играеш за клуб като Манчестър Юнайтед винаги се стремиш към победите. Ние обаче трябва да се постараем максимално, за да спечелим трофей през този сезон. Това е и нашата цел. Надявам се, че ще успеем да го постигнем, за да завършим кампанията по добър начин” Относно предстоящия съперник в турнира, Де Хеа заяви: „Наясно сме, че Уест Хем е много добър отбор, но ние трябва задължително да спечелим ако искаме да стигнем до полуфиналите на Уембли.” Двубоят между Манчестър Юнайтед и Уест Хем е утре (13 март) от 18:00 часа на „Олд Трафорд”./БТА