Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър изигра първия си мач от 10 месеца насам, след като се появи в игра при равенството 2:2 на младежкия тим срещу Фулъм миналата вечер.

Шотландският национал за последно игра при успеха на "червените дяволи" над Нюкасъл с 4:3 на 26 декември миналата година, след което стана ясно, че ще трябва да се подложи на операция, за да разреши хроничния проблем с червата, който го измъчва от две години. Преди няколко седмици Флетчър започна леки тренировки, а вчера изигра и първия си мач, като остана 67 минути на терена при двубоя на младежите с Фулъм.

"Мина доста време, така че е приятно да се завърна на терена. Първоначалният план бе да изиграя едно полувреме и да видя как се чувствам. Мисля, че можех да остана и повече от 67 минути, но решихме да се съобразим с плана на медицинския щаб", сподели халфът след двубоя. "Искам да дам всичко от себе си и по този начин да вляза в плановете на Дейвид Мойс. Ще ми трябват още няколко мача с младежкия състав, преди да се опитам да вляза в първия", допълни той. /БГНЕС