Бившата Мис Великобритания Даниел Лойд е можела да загуби крака си, след като падна върху стъклена маса след женски бой в нощен клуб. Хирурзите, оперирали хубавицата, разкриха, че са имали сериозни опасения, че ще се наложи ампутация, заради огромната загуба на кръв.

25-годишната Даниел легна спешно под ножа, за да бъде закърпен прасецът и с 20 шева. Нейна приятелка сподели: „Лекарите казаха на Даниел, че има късмет, че не е загубила крака си.” Това потвърди и консултантът в хирургията Елиът Сорен. „Аз оперирах госпожица Лойд, и докато цялата случка е много нещастна, тя все пак имаше много късмет, че не бяха засегнати основните артерии, в противен случай можеше да остане и парализирана,” каза той.

Даниел бе придружавана от настоящия си приятел, поредния футболист, Джейми О`Хара от Тотнъм, докато напускаше болницата. Двамата бяха заедно и в клуб „Кристъл” в Лондон, когато Лойд пострада.

По думите на нейния говорител: „Тя бе нападната от две момичета. Едното от тях паднало върху нея, и така тя се приземила върху стъклената маса. Под нея останали и счупените бутилки, което сериозно я е наранило.” Въпросните две жени са били арестувани, но впоследствие освободени под гаранция.

По-рано този месец Даниел Лойд се оплака от друго нападение, когато се сдърпала с приятелките на бившето гадже на Джейми О`Хара – Сейди Меткалф.