Поредната английска хубавица ще мине под венчило с футболист. След куп бурни връзки с представители именно на тази професия, Даниел Лойд намери своя пристан, и каза „Да” на полузащитника на Тотнъм Джейми О`Хара. Годежът им вече е официален, призна бившата Мис Великобритания, и разкри, че футболистът й е предложил на романтично пътешествие в Париж.

В новия брой на списание OK! има обширно интервю с Дани, в което тя споделя: „Нямах идея, че това ще се случи. Сякаш сънувах. В момента, в който ми предложи, избухнах в сълзи. А точно когато сложи пръстена на ръката ми, светлините на Айфеловаха кула загаснаха, и сякаш диамантът огря всичко наоколо.”

Даниел и Джейми са заедно от април, и тя твърди, че е било любов от пръв поглед. „Просто го обичам, той е перфектен,” твърди хубавицата.

Мис Лойд също заяви, че се надява дъщеричката на Кати Прайс – Принсес – да бъде нейна шаферка, на сватбата, която ще се състои през 2011 година. „Това е само след 18 месеца. Имам нужда от повече време, тъй като съм много нерешителна,” добави тя. „Принсес е много сладка, искам да ми е шаферка. Искаме сватбата ни да е голяма южняшка сватба, като преди това ще има церемония в Ливърпул, което ще означава много за мен и семейството ми.”