Нападателят на Ливърпул Дани Ингс предупреди Манчестър Юнайтед преди голямото дерби на английския футбол, че мърсисайдци нямат търпение да се реваншират пред феновете си за поражението от Уест Хем в четвъртия кръг на Висшата лига.

„Червените“ записаха тежко крушение у дома с 0:3, при което Фелипе Коутиньо бе изгонен за два жълти картона и пропуска сблъсъка с Юнайтед. Именно в този мач Ингс записа официалния си дебют за Ливърпул и сега няма търпение да получи още шансове от мениджъра Брендън Роджърс.

„Смятам, че след загуба като тази момчетата няма да имат търпение да играят и да върнат нещата на мястото им“, коментира бившият ас на Бърнли. „Ние имаме качествата да го сторим, сигурен съм.“

„Все още се учим. Много други от топ отборите също загубиха през този уикенд, но за нас това беше урок, че не бива да вдигаме крака от педала. На старта отборите са свежи и гладни за футбол след предсезонната подготовка и понякога резултатите не са в наша полза. За съжаление, така стана срещу Уест Хем. Ние вървим напред и увереността ни е голяма“, добави Ингс.