Защитникът на Ливърпул Даниел Агер смята, че би трябвало да бъде сред титулярите за своя тим. В същото време датският национал добави, че когато мениджърът Брендън Роджърс го остави на пейката, това го мотивира още повече в тренировките.

28-годишният футболист прекара почти месец извън игра и направи своето завръщане при разгрома над Фулъм с 4:0. Останалите бранители на мърсисайдци се възползваха от липсата на Агер и изиграха солидни мачове, които затрудниха връщането му сред стартовите 11.

Последното пък доведе до обичайните спекулации, че датчанинът ще напуска клуба. „Трудно е да го опиша, но искам да играя през цялото време, във всеки един мач“, каза Агер. „Когато не си на терена е тежко, но колкото и да е тъжно, аз се опитвам да работя още по-здраво в тренировките без да се оплаквам. Правя допълнителни серии от всичко.“

„Повече от способен съм да бъда титуляр – чувствам, че там е мястото ми – но решенията ги взима мениджърът, а понякога е трудно да ги промениш с тренировките. Трябва да грабнеш шанса си, щом го получиш. Докато правя всичко по силите си, мога да играя тук и се чувствам достатъчно добър. Ако мениджърът реши да ме използва, ще се отзова“, завърши Агер.