Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш защити своя нападател Анди Керъл след загубата с 1:2 от Челси на финала за ФА Къп, като заяви, че неговите критици трябва да преразгледат мненията си.

Английският таран получи множество негативни оценки за представянето си на терена след трансфера си на „Анфийлд“ за 35 млн. паунда. 23-годишният играч обаче започна да напипва ритъма си през последния месец, като вкара няколко важни гола, включително и във финала на най-стария футболен турнир, макар и да се появи като резерва.

„Ние сме щастливи с всичко, което големият Анди направи, откакто дойде в Ливърпул“, заяви Далглиш. „Ако онези, които го критикуваха, трябва да бъдат честни, сега ще им се наложи да пренапишат статиите си. Ако не го направят, добре – това си е техен проблем, не мой.“

„Това няма да промени мнението ни. Той влезе и вдигна отбора. Вкара гол и само късметът го лиши от втори. Дали ще го извикат в националния отбор? Не знам, това не го решавам аз. Всичко зависи от Анди, който ще продиктува решението с играта си на терена“, завърши Далглиш.