Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш отхвърли спекулациите, че уругвайската звезда на тима Луис Суарес може да премине в Пари Сен Жермен.

Шотландският наставник заяви, че няма никакво намерение да продава офанзивния футболист през лятото, и заяви, че думите на Суарес са извадени от контекста.

В телевизионно интервю пред френската телевизия Canal+ играчът на „червените“ бе цитиран да казва, че „с удоволствие би играл в един клуб“ със своя съотборник в националния отбор на Уругвай Диего Лугано.

Далглиш отбеляза, че в момента Лугано не попада често в сред титулярите за гранда от „Парк де Пренс“ заради новото попълнение Алекс, който бе закупен от Челси. Мениджърът на Ливърпул обърна внимание, че коментарът на Суарес е част от филм за Диего Лугано, което прави безсмислени спекулациите по адрес на уругвайския нападател.

„Колко често играе Лугано от началото на годината?“, риторично запита Далглиш. „Мисля, че ако проверите, ще откриете, че името на Единсон Кавани също се споменава. Моето мнение е, че интервюто на Суарес е част от телевизионна програма, която е посветена на Диего Лугано“, завърши шотландецът.