Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш разсея появилите се спекулации, че вече преговаря за постоянен договор с клуба. В последните няколко дни се появиха информации, че специалистът иска да подпише четиригодишен контракт. Както е известно Далглиш пое отбора през януари, когато замени уволнения Рой Ходжсън.Оттогава Ливърпул успя да спечели 20 точки от възможни 30 във Висшата лига.

“Що се отнася до моя пост, чета във вестниците, че съм искал четиригодишен договор. Не знам от кой съм го искал. Видях, че ми е предложен двугодишен договор - не знам, кой ми го е предлагал. Някъде пишеше, че съм разговарял със собствениците - разбира се, че ще говориш със собствениците. Трябва да го правиш редовно”, коментира Далглиш.

“Това е техният клуб. Те са фантастични собственици. До този момент обаче не е имало детайлни разговори за новия сезон, така че няма какво да кажем. Не можем да си го измисляме”, каза още мениджърът на Ливърпул.

“Няма проблем в това. Няма напрежение върху никой. Нямам никакъв проблем, ако това е най-доброто за футболен клуб Ливърпул”, допълни Далглиш.