Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш подкрепи рекордната си покупка Анди Керъл, въпреки непрестанните критики към нападателя на „червените”. Английският национал все още не е намерил оптималната си форма на „Анфийлд”, като на сметката си има едва два гола през този сезон. Този факт обаче не притеснява боса на тима, който вярва в качествата и възможностите на 35-милионната си покупка.

„Може би цената, която платихме през януари е проблем за някои хора, но за нас нещата не стоят така”, коментира Далглиш.

Керъл дойде в клуба в последния момент на трансферния прозорец през януари, като „червените” платиха 35 млн. паунда на Нюкасъл, а в същото време в касата на клуба влязоха 50 млн. паунда от трансфера на Фернандо Торес в Челси.

„Ние гледаме от тази гледна точка, че платихме 15 млн. по-малко. Това е един много добър аргумент срещу хората, които казват, че той е заместил нападател за 50 млн. паунда.”

„Не гледаме цената на никой. Ако някой дойде при нас без пари, то не смятаме, че той е по-добър от някой, който струва 20 млн. или пък обратното. Ако може да подава топката, да бележи голове и да играе добре, то тогава ние сме доволни. Парите са без значение. Ние сме много доволни от Анди Керъл”, категоричен бе Кени Далглиш.