Уволненият мениджър на Ливърпул Кени Далглиш призова феновете на тима да застанат твърдо зад неговия наследник на горещия стол на „Анфийлд“. Легендата на „червените“ бе уволнен вчера в Бостън, където преди дни шотландецът имаше последни разговори със собствениците от Fenway Sports Group.

Според Далглиш, който и да поеме тима през лятото, то той ще наследи един добър състав и с подкрепата на феновете може да постигне добри резултати през новия сезон.

„Надявам се, че феновете ще подкрепят новия мениджър както подкрепиха и мен. Подкрепата им беше фантастична. Тяхната подкрепа ни помогна много в спечелването на Карлинг къп“, коментира Далглиш пред вестник „Ливърпул Екоу“.

“Нашите привърженици винаги, винаги ще бъдат заедно с Ливърпул, ще подкрепят играчите, отбора и следващия мениджър, който и да е той. Тези привърженици са възпитани по този начин и това трябва да продължи така.“

“За мен нещата определено ще бъдат различни, няма да бъда въвлечен в клуба както бях досега. Това обаче не означава, че не искам Ливърпул да бъде успешен. Много по-важно е какво заслужава клубът и привържениците, а не аз“, допълни Кени Далглиш.