Хавиер Ернандес призна, че е много радостен след като успя да донесе точката за Манчестър Юнайтед в дербито срещу Ливърпул вчера. Мексиканският нападател вкара в 81-та минута за 1:1 и спаси своите от четвърта поредна загуба на „Анфийлд”. Той обаче добави, че отборът е по-важен от личното представяне.

„Мачът беше много напрегнат. Мисля, че домакините се отвориха малко през второто полувреме, създадоха няколко ситуации и вкараха гол. След това обаче и двубоят се отвори още повече и ние също съумяхме да стигнем до попадение”, коментира Чичарито.

„Този гол е малко по-важен от онзи, който вкарах миналия път на този стадион, когато паднахме с 1:3. Много от моите съотборници са ми разказвали за атмосферата на „Анфийлд”. Феновете са страхотни винаги когато играем тук, всичко е много специално”, добави мексиканският нападател.

„По-важното е, че успях да помогна на отбора. Няма герои в този тим, всички искаме да помогнем. Няма значение кой вкарва головете. Знаем, че стигнахме до важна точка, но не се чувствам като герой”, допълни Грахчето.