Черил Коул и Жизел Бюндхен са в Топ 15 на най-красивите жени в света. Всяка година един от най-популярните интернет сайтове с мъжка аудитория – AskMen.com прави подреждане на 99-те топ хубавици на планетата. За класирането определящи са както гласовете на редакторите, така и вотът на читателите.

Така бе определено, че съпругата на Ашли Коул Черил е осма по красота. Макар певицата да не е много популярна в САЩ, тя е заслужила сериозно внимание, и е спечелила сърцата на гласувалите.

Друга спортна половинка – жената на куотърбека Том Брейди и супермодел – Жизел Бюндхен, се нареди на 12-то място в същата класация. Бразилката, която наскоро стана майка, бе обявена наскоро от „Форбс” за най-добре печелеща манекенка. Със своите 25 милиона на година, Жизел надали има нужда от оценките на AskMen, но със сигурност е приятно да си в топ 15.

Под номер 14 пък се мъдри любимката на спортните фенове в САЩ – Ерин Андрюс (долу). Репортерката от ESPN събира очите на малки и големи край страничните линии на игрището за американски футбол. Ерин бе две години поред – 2007 и 2008 – избирана и за Най-секси спортна репортерка от Playboy, а най-големият й коз според мъжете в момента е фактът…, че е необвързана.

Предвид предното класиране на посочените 3, Адриана Лима си е направо забравена, със своето 24-то място. Прелестната манекенка, също отскоро майка, от миналата година е и омъжена, което може би е свалило акциите й.