Черил Коул е на път да издаде втория си солов албум тази година, и ще го стори под името на вече бившия си съпруг Ашли Коул. Въпреки развода с футболиста на Челси, хубавицата е решила да запази фамилията си, и няма да се връща към моминското си име Туийди.

27-годишната брюнетка, която реши да се раздели с мъжа си след няколко негови изневери, намерили публичност, успя да се възстанови от любовната мъка, и вече работи с пълна пара в звукозаписното студио.

Черил обясни, че е решила да запази името на Ашли, вдъхновена от легендата Тина Търнър, която запазва фамилията на съпруга си Айк след развода си през 1976 година.

„Черил реши да запази името. Тя смята, че най-успешният период в кариерата й е минал точно с фамилията Коул. Тя вече е позната така в Европа. Би било неудобно да се връща отново към Туийди,” казва източник, близък до певицата. „Това показва още, че тя е надраснала проблемите с Ашли, и е преодоляла тежките мигове.”

По ирония на съдбата, паспортът на Черил все още е с моминското й име. Тя го поднови през 2005 година, за срок от 10 години. Пощата й също най-често е адресирана до Черил Туийди.

Първият сингъл от новия албум на Черил Коул се очаква през октомври.