Не минава и ден без таблоидите в Англия да потърсят начин да се доберат до пикантните подробности около случващото се между двамата съпрузи Ашли и Черил Коул. Този път красивата певица бе спипана от папарак на „Сън” по улиците на Лондон, при това без дрехи с джобове.

От известно време фотографите и Черил си играят на котка и мишка. Любопитните търсачи на сензации се опитват да разберат докъде е стигнала връзката между двамата, като едно от доказателствата за това е халката, която както се оказа днес, вече не е на ръката на г-жа Коул. 

Преди няколко дни репортерите на британския таблоид проследиха Черил до лондонското студио на MTV, но тя много предвидливо бе заложила на елегантна бяла рокля с джобове, за да не се виждат ръцете й. Този път атрактивната певица отново демонстрира страхотния си стил, но не успя да скрие факта, че е без венчалната халка.

Въпреки всичко, това все още не означава, че двамата са се разделили, но таблоидът не пропуска да отбележи, че футболистът на Челси не заслужава това бижу. Скандалът между двамата избухна, след като медиите разгласиха изневярата на Ашли с по-млада фризьорка.

В началото на седмицата обаче стана ясно, че певицата е простила прегрешението на своята половинка, но му е наложила жестоко „наказание” – въздържание от секс за 6 месеца.