Красавицата от „Girls Aloud” Черил Коул се връща в понеделник в Англия, след като покори Килиманджаро, за поредната разправия с мъжа си Ашли. Хубавицата ще чете конско на звездата от Челси, който бе щракнат от папараци да разговаря с непозната блондинка в бар в Лондон.

Въпреки че медиите в Англия твърдят, че похотливецът този път е водил единствено „интелектуален разговор” с русокосата девойка, Черил ще търси обяснение от половинката си.

28-годишният бранител бе арестуван и глобен заради пиянство и безразсъдно поведение, след като е нападнал папарака, който го е заснел с мистериозната блондинка.

Близък до Черил, която бе в Танзания заедно с други известни личности, заяви пред Sun, че красавицата е бясна на мъжа си. „Черил трябваше да е изцяло концентрирана върху катеренето на планината, тъй като това бе изключително трудно преживяване. Тя обаче е наясно, че Ашли пак се е правил на глупак. Няма как да му се размине дърпането на ушите този път.” 

Бясната дама ще трябва да се сдържи до сряда, тъй като защитникът пътува за Италия със „сините” за реванша от Шампионската лига с Ювентус.

Певицата прости на Ашли Коул изневяра преди около 15 месеца, когато футболистът спа с фризьорката си.