Съкрушената Черил Коул отхвърли опитите на съпруга си Ашли да поговори с нея, като отказа той да прекара нощта в техния дом, разкрива „New of the World”. Певицата, която страда от бронхит, е казала на футболиста да си събере багажа и да си върви.

Английският национал се надяваше да успее да върне доверието на любимата си, като прекара нощта в тяхното имение, след като тя се съгласи да се видят. Когато пристигнал в дома им обаче, Черил ясно дала да се разбере, че е искала единствено той да си събере багажа.

„Нямаше начин тя да му разреши да остане през нощта”, разкрива източник, близък до певицата. „Тя му позволи да дойде до къщата, но даде да се разбере, че той само ще си събере нещата и ще си тръгне”.

През последните три седмици, Коул бе във Франция, където лекуваше счупения си глезен. Той се завърна в Англия в петък, като използва частния самолет на Роман Абрамович.

Коул прекарал нощта при приятел, а на сутринта бил на рехабилитация, като хората, които са го видели, разказват, че не е изглеждал особено добре.