Съпругата на Ашли Коул Черил напусна домашното огнище, което делеше с футболиста на Челси. Жълтата преса на Острова не спира да нищи драмата на младото семейство, откакто английският национал изневери на певицата преди броени дни.

Черил се е преместила на тайно място, където да си почине и да избистри мислите си, преди да вземе решение за бъдещето на брака си.

Агентът на госпожа Коул обаче заяви, че двамата не са официално разделени: „Те определено са все още семейство. Имат доста проблеми в момента, затова Черил си взе почивка, за да помисли няколко дни.”

Вчера тя бе заснета от папараците на излизане от снимки на новия видео клип на групата Girls Aloud, по време на които няколкократно избухвала в сълзи.

Самият Ашли Коул призна, че е казал на половинката си за прегрешението още на следващия ден, но е споделил само, че „се е напил и е направил нещо глупаво, но не е сигурен точно какво.”

След като се появиха публикации, че Черил е готова да прости изневярата, още две госпожици поискаха публичност, за да разкрият, че също са спали с Ашли Коул.