Съпругата на полузащитника на Челси Ашли Коул – Черил, намери чудесен начин да изпрати съобщение до своята половинка. Певицата изпя нова песен, с която изрази своята обида, нанесена й от футболиста. Преди няколко седмици Ашли Коул бе хванат в крачка, след като медиите гръмнаха с новината за изневярата му с млада фризьорка.

Красавицата записа новото си парче заедно със звездата от Black Eyed Peas - Уил Ай Ем (Will.I.Am) в Лос Анжелис.

По информация на английския таблоид „Сън” певецът помолил Черил да изпълни вокалите на новата му песен „Heartbreaker” („Разбивач на сърца”), а според очевидци, тя се справила много добре, при това изпяла парчето прекалено искрено.

Част от вокалите й включвали и изречението: “You’ve been a f****** jerk!”, което Ашли може да приеме спокойно като обида, стига да приеме, че Черил пее за него.

Освен песента, Черил участвала и в американското тв шоу The Passions Of Girls Aloud по канал ITV2, в което гостите от различни женски групи разкриват с какво биха искали да се занимават извън сцената. Това, което посочи Черил бе улични танци, а след излъчването на програмата ще стане ясно как се е справила г-жа Коул с тази задача.

В същото време „Сън” твърди още, че Ашли съобщил на семейството си, че неговата съпруга се е съгласила да му прости и да се върне при него.