Черил Коул отказва да се храни и е отслабнала много откакто съпругът й – футболистът на Челси Ашли Коул бе уличен в изневяра. Певицата е свалила десетина килограма, опитвайки се да се справи с мъката и разбитото си сърце.

Въпреки непрестанно хубавото време, слънцето и морето в Тайланд, където Черил избяга, за да помисли, тя не изглежда добре. Според близки до нея, това се дължи на факта, че заменя храненето с цигари и непрекъснато пуши, за да потули депресията.

На остров Пукет Черил е в компанията на колежките си от групата Girls Aloud Никола Робъртс и Кимбърли Уолш, но те се притесняват много за нейното състояние.

„Осъзнаването на предателството, което направи Ашли към нея, изведнъж я застигна,” казва неин приятел. „Тя сподели пред най-близките си, че със същия ефект той можеше да й изтръгне сърцето и да го стъпче. Изневярата на Ашли бе толкова болезнена за нея, че Черил буквално се заключи в апартамента и плачеше до припадък. Тя не може дори да яде и теглото й рязко спадна, особено ясно това личи от стърчащите ребра и таз. Бузите й също изчезнаха.”

Всичко сочи към развод между красавицата и футболиста, твърдят медиите на Острова.

Междувременно се появи клипът към новата песен на Girls Aloud - Can't Speak French, заснет само три дни след изневярата на Ашли. Таблоидите веднага обявиха Черил за невероятно смела, тъй като въпреки драматичните събития в живота й, тя изглежда великолепно.