Британската певица Черил Коул планира да пусне автобиографична книга, съобщават британски медии. Певицата подписала "тлъст" договор с издателство "Харпърс Колинс" за книгата, която ще се появи в магазините през есента.

В нея тя ще разкаже всичко за брака си с футболиста на Челси Ашли Коул, с когото се раздели през 2010 г. заради разкритията за изневерите му.

"Тя подписа тлъст договор, така че няма да може да запази подробности в тайна. Ашли трябва да се тревожи", разкри запознат източник пред таблоида "Сън".

28-годишната Черил вече избрала професионален писател, който да напише книгата и прекарала няколко месеца в четене на свои стари дневници, така че вече е готова да разкаже всичко за брака си, за отношенията си с колежките си от "Гърлс Алауд" и изгонването си от журито на американската версия на "X Factor" миналата година, информира БГНЕС.

"Черил обмисляше от много време да направи това и прекара няколко месеца в подготовка. След като пазеше мълчание толкова дълго, тя смята, че е настъпило време да проговори. Ще разкаже всичко за провала на брака си и за живота си като член на "Гърлс Алауд". Тя няма да напада никой, но в същото време иска да си каже нещата направо", допълни източникът.