За първи път, след като стана ясно за новите извънбрачни афери на Ашли Коул, неговата прелестна съпруга Черил отвори сърцето си и коментира случилото се. Певицата призна, че ще й е много трудно отново да бъде сама, но според нея разводът е правилното решение.

„Изплашена съм от това да бъда сама след всичкото това време. Бях с него толкова дълго”, заяви 26-годишната красавица.

Близки до нея разкриват, че Черил се консултира с най-добрите бракоразводни адвокати, сред които и Фиона Шейкълтон, който представлява и Сър Пол МакКартни.

Междувременно, Ашли Коул явно също е махнал халката си, въпреки че продължава да се обажда и непрестанно да пише съобщения на съпругата си.

„Част от мен е ужасена”, призна Черил, която обаче е уверена в решението си. „Знам, че правя правилното нещо като продължавам напред. Дълбоко в мен знам, че всичко ще е ОК”.

Както е известно, преди 6 дни Черил реши да напусне Ашли, след като наяве излязоха поне 5 изневери на английския национал. Певицата, която е любимка на цяла Англия, не иска нищо от богатството на футболиста на Челси. Според близки до нея, единственото, което тя желае е да получи Коко и Бъстър – двете кученца чихуахуа на семейството.