Английският таблоид „Сън” продължава да публикува части от интервюто на съпругата на Ашли Коул Черил за февруарския брой на модната библия Vogue, чиято корица краси тя.

Днес изданието разкрива, че Черил се контактува много с останалите WAGs – съпруги и приятелки на футболисти в Англия. Тя признава, че харесва Колийн Рууни, но повечето от останалите жени са „кухи лейки”, изобразявайки го, като почука главата си с юмрук. Певицата не се посвени да коментира и ред други знаменитости на Острова, а за Виктория Бекъм отбеляза, че е разочарована от липсата на каквато и да било подкрепа от нейна страна, когато Черил бе в депресия заради изневярата на Ашли.

„Ние деляхме една стая по време на Световното първенство, вечеряхме заедно. Бях шокирана, че не ме подкрепи,” казва Черил, която през 2006 все още беше само гадже на Ашли.

Госпожа Коул не спести нищо и на фризьорката Ейми Уолтън, която разкри гадни подробности за секса с Ашли Коул. Ейми твърдеше, че футболистът е изневерил на жена си с нея, докато бил мъртво пиян, а после й предложил пари и други облаги, когато му казала, че може да е бременна.

„Ама моля ви се, само вижте историята й,” намуси се леко Черил. „Можете ли да си представите?! Да е бременна и да излива такава помия по женен мъж. Как бил повръщал върху нея и не можел да седи изправен?! А след това дори заяви, че ме съжалява! Мен?! Често казано, на мен ми е жал за нея!”