Черил Коул се обърна за съвет и утеха към считаната за Футболна съпруга №1 Виктория Бекъм, след като съпругът и Ашли й изневери. Двете дами провели няколко продължителни телефонни разговора, за да може госпожа Бекъм да помогне на Черил да се съвземе и да реши какво да прави с брака си.

Двете освен футболни съпруги са и част от успешни женски поп групи. Черил сметнала, че Виктория наистина може да вникне в проблемите й, тъй като преди четири години Дейвид Бекъм също бе замесен в любовна афера.

Преди няколко дни Черил се изнесе от семейния дом, за да си даде време да осмисли изневярата на Ашли и да реши дали има сили да му прости.

Източник заяви пред „Дейли Мейл”: „Виктория бе наистина разстроена, когато чу за това и искаше да покаже на Черил своята съпричастност. Когато на нея и се случи подобно нещо, тя остана до съпруга си и затова иска да помогне на Черил да го преодолее. Но докато слуховете за Дейвид така и не се потвърдиха, Ашли може да има повече проблеми. Вече три жени обявиха, че са спали с него, а Черил не може да остави подобно нещо да му се размине.”

Първоначално Черил бе решила да остане до Ашли, но след като и други момичета се появиха с твърдения, че са имали връзка със съпруга й, тя не издържа и го напусна.