Красавицата Черил Коул, която се раздели със съпруга си Ашли Коул, е колабирала по време на снимки за фотосесия, разкрива „Сън”. Певицата е позирала в събота, когато изведнъж се е свлякла на земята.

Извиканият незабавно доктор е установил, че Черил е напълно изтощена и й наредил да се отдаде на почивка. Заради това чаровната певица е отложила и участието си в предаването X Factor.

Смята се, че красавицата работи прекалено много в последно време, в опит да забрави съпруга си Ашли, когото заряза, след като разбра, че й е изневерявал неведнъж.

Бледата Черил е изпаднала в безсъзнание само няколко минути, след като започнала снимките. Работници от студиото пък били шокирани, когато Черил пристигнала, изглеждаща „уморена” и „грозна”.

Въпреки това тя отказала да отложи фотосесията, като настоявала, че ще се справи, въпреки високата температура и гаденето.

Гримьорите прекарали часове в подготовката на певицата, но само след няколко минути тя припаднала. Докторът е препоръчал на Коул пълна почивка от работата, за да може да се възстанови.