Сагата около бъдещето на Черил и Ашли Коул продължава да занимава английските таблоиди. Повечето издания побързаха да зачеркнат тази връзка, а според “Mirror” красивата певица е категорична, че няма да се върне при своя съпруг. Нещо повече, при последната им среща, тя е заявила, че и двамата се нуждаят от ново начало, което най-вероятно значи развод.

Преди няколко седмици футболистът бе хванат в изневяра с фризьорка, а случаят бе раздухан по медиите.Това обаче все още е загадка за медиите, които само могат да предполагат какво ще се случи.

Вокалистката от Girls Aloud е била категорична, че двамата трябва да напускат къщата си, която обитаваха наскоро, за да могат да продължат напред. Друг е въпросът дали пътищата им няма да се разделят след това.

24-годишната певица, която все още е с разбито сърце, не може да забрави хубавите мигове, които са имали двамата в къщата.Ашли обаче, не е бил очарован от идеята да напусне мултимилионния си дом. „Тя беше категорична, че ще се изнесе от къщата”, сподели източникът, но изданието не посочва дали Ашли ще я последва.

Източник близък до Черил е заявил, че двамата със сигурност трябва да се разделят, но в крайна сметка те са тези, които ще решат бъдещето си.