Черил и Ашли Коул вече излизат от кризата. След като в продължение на няколко месеца двамата не слизаха от челата на таблоидите, заради изневярата на футболиста, бракът им изглежда вече е напълно стабилизиран и за развод и дума не може да става.

Причината - певицата и играчът на Челси да се озоват отново на страниците на „Сън”, е фактът, че двамата ще обновят брачните с обети.

Близки до звездата двойка разкриха, че семейство Коул възнамерява да организира малка церемония, благодарение на която двамата отново да се врекат във вярност. Нещо, което Ашли пренебрегна, в началото на годината, когато изкръшка с местна фризьорка.

Правата за снимките на истинската сватба на двамата бяха продадени за 1 милион паунда, сега обаче певицата не смята да кани фотографи, които да отразят събитието.

„Не съм търсила връзка, когато срещнах Ашли и определено не съм мислила за съвместен живот. Малко след като го срещнах обаче, разбрах, че се случва нещо различно, което не бях изпитвала преди”, сподели Черил.

Певицата от Girls Aloud и играчът на Челси се ожениха през 2006 година, но след изневярата на Ашли тя свали брачната си халка. Най-вероятно след обновяването на обетите, Черил отново ще постави символа на тяхната любов на ръката си.