Семейство Коул е намерило начин да се скрие от любопитните очи на папараците, които ги следват на всяка крачка. Черил и Ашли са поискали разрешение от местните власти в Чешир, където е имението им, да си строят вътрешен басейн. Като причина да желаят такова съоръжение, двамата изтъкват желание да скрият „интимните си моменти” от очите на света.

Според запознати обаче, инспекторите на общината вече са отказали разрешително, и са сложили забрана да се започне строежът на басейна, който е трябвало да бъде придружен от фитнес, спа, и оранжерия, всичко това – под земята. Според инспекторите, всички тези неща, не са „необходими”.

Семейство Коул от своя страна твърди, че подобренията по дома им ще бъдат напълно според размерите на сегашната къща. Ашли и Черил споделя, че се нуждаят наистина от тези неща, тъй като при всеки опит да използват обществени басейни и фитнеси, са притеснявани от чужди хора.

Двамата вече направиха много промени по имението, което от самото начало разполагаше с девет спални. Те построиха още един етаж, малко футболно игрище, градински павилион, два гаража и поставиха нови врати с осветление.