Въпреки уверенията на мениджъра на Челси Жозе Моуриньо, че няма да привлича играчи през януарския трансферен прозорец, все пак португалецът може да осъществи една сделка. Тя е за нападателя на Суонси Вилфрид Бони. 

Според вестник "Дейли Експрес", котдивоарецът е начело в иначе съвсем краткия трансферен списък на Специалния за началото на 2015 г. Привличането му обаче няма да е никак лесно. 

Звездата на "лебедите" съвсем наскоро поднови договора си с клуба и ще остане в тима поне до 2018 г. Освен, разбира се, ако лондончани не извадят големите пачки, за да го привлекат още през зимата. 

В предишния контракт на играча имаше клауза, която го освобождава от Суонси за 19 млн. паунда. Сега обаче тази сума е сериозно набъбнала. А кандидати за подписа му са освен Челси, още и шампионите от Манчестър Сити. 

И двата тима имат нужда от подписа на още поне един нападател, за да засилят конкуренцията си в предни редици. А Вилфрид Бони, с великолепните си изяви в Англия, изглежда перфектният вариант за това.