Вчерашната среща между Челси и Милан, на която трябваше да се реши бъдещето на Андрий Шевченко не се е състояла, съобщава италианската преса.

 

Изпълнителният директор на „сините” Питър Кениън трябваше да пристигне вчера в Милано за се срещне с представители на Интер заради Ернан Креспо, но вместо това лондончани са изпратили факс до „нерадзурите”, в който са потвърдили, че аржентинецът може да продължи престоя си на Сан Сиро.

 

Съдбата на Шевченко обаче остава нерешена, тъй като непристигането на Кениън в Италия провали планираните разговори за връщането на украинеца в Милан. Твърди се, че „росонерите” искат да го вземат под наем, докато англичаните настояват за продажба.

 

Очаква се в скоро време представители на италианците да пътуват до Лондон, за да договорят завръщането на играча на Апенините.

 

Собственикът на Челси Роман Абрамович е съгласен Шевченко да се върне в Милан, но не под наем, а срещу 30 милиона евро, които да компенсират част от платените за украинеца в посока Сан Сиро 45 милиона.