Вратарят на Челси Петър Чех определи като "бъркотия" отпадането на отбора в четвъртия кръг на ФА Къп от третодивизионния Брадфорд. Според него най-добрият начин тя да бъде оправена, е победа срещу Ливърпул в другия турнирен сблъсък за лондончани - с Ливърпул във вторник. 

"Трябва да почистим тази бъркотия, но всичко зависи от нас. Затова вдигаме брадичките и ще гледаме уверено напред. Само ние можем да поправим всичко и ни се открива страхотен шанс за това във вторник срещу Ливърпул", сподели Чех пред официалния сайт на клуба. 

И все пак горчивият привкус остава за играчите на "сините" след този провал. На всичко отгоре те водеха с 2:0, но допуснаха обрат до 2:4 и мнозина определиха това като най-голямата изненада за ФА Къп досега. 

"Определено съм съгласен с хората, които определят това за една от най-големите изненади в историята на турнира. Ние не сме горди с този факт, знаете това. Но няма как да не отдам заслуженото на играчите на Брадфорд."

"Те дойдоха тук, бориха се мъжки и си заслужиха късмета. Поздравявам ги за това. От десет години съм в Англия и постоянно съм виждал такива изненади за ФА Къп. Точно за това смятам този турнир за един от най-специалните в историята."

"За съжаление, за първи път бях от грешната страна на изненадата и това е гадно. Но за съжаление никой не е застрахован от подобна развръзка в тази надпревара", сподели още вратарят пред сайта на клуба.