Вратарят на Челси Петер Чех вярва, че въпреки промените, които настъпиха в тима на лондончани след напускането Жозе Моуриньо, отборът ще се завърне на победните пътища.

Моуриньо напусна „Стамфорд бридж” след серия от слаби игри. Въпреки загубата с 0:2 от Манчестър Юнайтед в дебюта на новия мениджър Аврам Грант, Чех смята, че вече отборът започва да намира добрата си форма.

Миналата седмица Челси постигна трудна победа над Валенсия с 2:1 в Шампионската лига, а няколко дни по-късно не допусна изненада и срещу намиращия се в криза тим на Болтън Уондърърс.

„Беше изключително трудно да се справим с всичко, което се случи, но сега изглежда, че всичко отива към по-добър период”, коментира Чех.

„Пристигнах за лагер на националния отбор в добро настроение благодарение на добрите резултати напоследък, но и на факта, че се справям добре”, допълни чешкият национал.

„Много беше важно за нас да отбележим гол в лигата. Не го бяхме правили цели 460 минути. Ще видим как ще се развият нещата, след като всички се върнем в Челси след мачовете ни на националните отбори, но смятам, че победата над Валенсия бе повратната точка”, завърши Чех.